Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

       Συγχαίρουμε θερμά την ομάδα επιχειρηματολογίας του σχολείου μας για την πρώτη θέση που κατέκτησε στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αυθορμήτου Λόγου μεταξύ μαθητών Λυκείων του νομού μας, που διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.

  
 Πρόκειται για την πρώτη φάση των αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βέροιας στις 13 Απριλίου 2016, όπου το 1ο ΓΕΛ Βέροιας και το ΓΕΛ Μελίκης προκρίθηκαν στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στις 10 Μαΐου 2016. Εκεί θα διαγωνιστούν οι 2 νικήτριες ομάδες της ΔΔΕ Ημαθίας και οι 2 νικήτριες ομάδες της ΔΔΕ Πέλλας.


   Την ομάδα μας αποτελούσαν οι μαθητές: 1) Μελιοπούλου Ευαγγελία (Α΄τάξη), 2) Σοφοπούλου Ευαγγελία (Α΄τάξη), 3) Ναθαναήλ Γεώργιος (Β΄τάξη), 4) Προκοπίου Ιωάννης (Β΄τάξη), 5) Τζίμπουλας Νικόλαος-Εμμανουήλ (Β΄τάξη).

   



Ευχαριστούμε πολύ επίσης τη μαθήτρια της Α΄τάξης Βελέντζα Σοφία που απαθανάτισε με τη φωτογραφική της κάμερα την ομάδα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

   






Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι μαθητές της ομάδας μας άρχισαν φέτος την προετοιμασία για τους αγώνες επιχειρηματολογίας, γεγονός που μας κάνει ακόμα πιο περήφανους για το αποτέλεσμα.

   Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους μαθητές των αντίστοιχων ομάδων όλων των Λυκείων της Ημαθίας που πήραν μέρος στους ρητορικούς αγώνες για το ήθος και την παρουσία τους στο βήμα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου