Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2015


Μέσα σε ένα πραγματικά χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης, η  εορταστική εκδήλωση του σχολείου μας για τα Χριστούγεννα.


 Ήταν  πραγματικά μια εξαιρετική εκδήλωση που κατόρθωσε να μεταδώσει σε όλους όσους  την παρακολούθησαν το μήνυμα της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, ένα μήνυμα αγάπης, ελπίδας και χαράς από την έλευση του Θεανθρώπου.

   Οι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα, εκτέλεσαν άρτια χορευτικό και παρουσίασαν το θεατρικό «οι καλικαντζαρομαθητές», δίνοντας με τον δικό τους ζωντανό και νεανικό τρόπο μια νότα αισιοδοξίας και χαράς απέναντι στη γενικευμένη μελαγχολία και απογοήτευση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.


Την γιορτή προετοίμασε και επιμελήθηκε ο Θεολόγος του Σχολείου κος Μπάλτος Ιωάννης,  ενώ σ’ αυτή πρόσφεραν την βοήθειά τους οι καθηγητές κος Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος  και η κα Κοκελίδου Ροδούλα.

Ευχάριστη ποιητική  έκπληξη πρόσφεραν  απόφοιτοι μαθητές παρελθόντων χρόνων.

Τέλος την παράσταση έκλεψαν μαθητές που ντυμένοι Αϊ Βασίληδες μοίρασαν σοκολάτες , καραμέλες και γλυκά στους συμμαθητές τους.

Να ευχαριστήσουμε τον εξαιρετικό σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τα πλούσια εδέσματα και  για άλλη μια φορά την Εύξεινο Λέσχη για την παραχώρηση της αίθουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου